TikTok hesabınızı nasıl silebilirsiniz?

Artık bir TikTok hesabına sahip olmak istememenizin birkaç sebebini düşünebiliriz. Belki ana şirket ByteDance’ın engelli içerik oluşturucularla ilgili şüpheli kurallarını onaylamıyorsunuzdur . Belki de uygulamanın ” casus yazılım ” olma konusundaki itibarından ötürü temkinlisiniz . Ya da belki sadece TikTok içeriğiyle ilgilenmiyorsunuz, merakınız doymuş ve arka tarafa hazırsınız.

Dolayısıyla, TikTok hesabınızı silmeye hazırsanız, bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır.

İlk olarak, üst köşedeki üç noktaya tıklayarak profilinize ve ardından ayarlara gidin. Buradan, “Hesabımı yönet” sekmesine gitmek isteyeceksiniz. Bu ekranın altında, diğer seçeneklerden biraz kaldırılmış olarak, “Hesabı sil” i görürsünüz.

Buna hafifçe dokunduğunuzda, kendinize SMS yoluyla bir onay kodu göndermeniz istenir. Bu, hesabı silmek isteyen siz olduğunuzdan emin olmak içindir. Bunu girin, son uyarınız verilir. İşte TikTok’un bunu olduğunu söyler, geri dönmek yok, silmek istediğinizi onayladıktan sonra hesabı kurtarmanız gerekmez. Videolarınız kaybolacak ve hesabınız artık görünmeyecek.

Bundan eminseniz, devam edin ve “Hesabı sil” i tıklayın.

Başlangıçta, etkinleştirme sonrasında 30 günlük bir yetkisiz kullanım süresi olduğunu düşündüm, bu sırada hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz, ancak durum böyle görünmüyor. Güvende olmak için, “Sil” e bastığınızda her şeyin gittiğini varsayın.

Ve bu kadar! TikTok hesabınızı silmeyi bu şekilde yapabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmekMesajları Oku

%d blogcu bunu beğendi: