Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Flaş Açıklamalar: Geleceğimizi Orada Görüyoruz!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partililere açıklamalarda bulunuyor. Türkiye’nin geleceğinin AB’de olduğunu ve kendilerinin bu durumu gördüğüne işaret eden Cumhurbaşkanı, “AB’den beklentimiz ayrımcılık yapmaması ve Türkiye karşıtı görüşlerin yanında yer almamasıdır. Bizler, Türkiye’nin geleceğinde AB’yi görüyoruz ve bu konuda çalışıyoruz’ öngörüsünde bulundu.

ABD İle İlgili Mesajı Dikkat Çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 sistemleri konusunda açıklama yapmadı ancak ‘dost ve müttefik ABD ile bölgesel ve küresel konularda çalışmaya devam etme arzusu’ içerisinde olduklarını açıkladı.

Diplomasi yoluyla her türlü sorunu çözebileceklerini belirten Erdoğan, Rusya ve İran gibi ülkelerle de uzun yıllardır köklü ilişkilerin olduğuna dikkat çekti.

ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye’ye S-400 yaptırımları uygulanmasını ve Suriye konulu yaptırımlar uygulanması yönündeki isteklerle ilgili göreve başlar başlamaz nasıl adım atacak şimdilik merak konusu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.